çanakkale prefabrik ev modelleri - An Overview

Wiki Article

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak 30 ila forty yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çOkay daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Çift ve tek kat ev modelleri her aileye uygun seçenekleri sunduğumuz firmamızda hem en kaliteli malzemeleri kullanıyor hem de en ekonomik fiyatları sunuyoruz.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çOkay sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu tekirdağ prefabrik ev modelleri prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Betonarme yapıların inşa süresi bazen yıllarca sürebiliyor ve bu durum barınma maliyeti olarak negatif bir unsur yaratıyor. Oysa prefab

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Türkiye’nin de her noktasında bu işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlar bir araya geldiğinde ise hem daha uygun fiyata ev sahibi olmuş oluyorsunuz hem de herhangi bir mağduriyet yaşamıyorsunuz.

Triplex villa modeli de prefabrik yapı sisteminde sunulan lüks konut modelleri arasında yer almaktadır. Fashionable mimari tarzların yanı sıra geleneksel mimarinin eskimeyen klasikleri prefabrik villa modellerine çanakkale prefabrik ev kolayca yansıtılabilmektedir.

Çelik çAlright dayanıklı ve esnek olmasının yanı sıra beton ve ahşap gibi maddelere nazaran çOkay daha homojendir. Homojen yapılar kırılma, çatlama ve şekil değiştirme durumlarına daha az maruz kalacaktır.

Demontaj ve taşıma ücreti karşılığında prefabrik evinizi istediğiniz konuma taşıyabilmekteyiz.

Prefabrik ev modellerimiz aslında çanakkale prefabrik mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev strategyını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Karmod prefabrik evleri tekirdağ prefabrik ev modelleri size en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu kırklareli prefabrik yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Bunun yanı sıra ruhsat başvurusu ve evin kurulumunun gerçekleşeceği alana uygulanacak standart işlemlerde de destek hizmeti sunulabiliyor. Böylelikle sizin için en önemli nokta hayal ettiğiniz kadar güzel bir ev modelini tercih etmek oluyor.

Report this wiki page